TEMPAHAN HARI RAYA 2012

KekLapisAndMore @ Mila Kek Lapis kembali beroperasi seperti biasa. Tempahan dibuka semula seperti biasa. Sila email mila.cakes.cookies@gmail.com @ sms 0162562706 untuk apa2 pertanyaan atau untuk mengetahui ready stok yg available.

Sekian

Wasalam

Saturday, January 11, 2014

KEK LAPIS SISIK IKAN tempahan pelanggan Dec 2013

Salam & Hi All...

customer order bulan December 2013. Kek Lapis Sisik Ikan ni ditempah oleh Pn. Yati dari Kota Damansara untuk dibawa ke oversea katanya. Thanks for your support!

Kepada sesiapa yang berminat nak tempah boleh order di SINI atau nak jamu mata dgn gambar kek lapis yang lain, klik SINI.

Terima kasih.
MC&C
016-256-2706
mila.cakes.cookies@gmail.com

KEK LAPIS SISIK IKAN
6" x  8" RM63.00
Kek Lapis yang paling selalu dan paling banyak ditempah.
Berminat?? Order di sini 

CENDERAHATI / SOUVENIR ROLL ANGGUR TEMPAHAN PELANGGAN

Salam & hi semua...

yang ni pun overdue post jugak, actually ni customer order untuk bulan December 2013. Cenderahati ni ditempah sebanyak 100 pcs oleh Pn. Lin dari Puchong untuk majlis cukur jambul anakandanya. Thanks for your support!

Kepada sesiapa yang berminat nak tempah boleh order di SINI atau nak jamu mata dgn gambar cenderahati di SINI.

Terima kasih.
MC&C
016-256-2706
mila.cakes.cookies@gmail.com








CENDERAHATI/SOUVENIRS KEK LAPIS CORAK TEMPAHAN PELANGGAN - Dec 2013

Salam & hi semua...

yang ni overdue post, dah masuk tahun baru 2014 tapi baru nak post customer order bulan December 2013 punye. Cenderahati ni ditempah sebanyak 1000 pcs oleh Pn. Rashimah dari Bkt Antarabangsa. Thanks for your support!

Kepada sesiapa yang berminat nak tempah boleh order di SINI atau nak jamu mata dgn gambar cenderahati di SINI.

Terima kasih.
MC&C




Wednesday, January 1, 2014

Mila’s Cakes & Cookies (MC&C) Kembali Beroperasi


Assalammulaikum dan Salam Sejahtera buat semua… 

Mila’s Cakes & Cookies (MC&C) kembali beroperasi seperti biasa setelah lama bercuti.

For your info, MC&C dengan rasa berat hati  terpaksa membuat sedikit perubahan utk tempahan kek memandangkan harga barangan yang naik melambung-lambung sekarang ni. 

Anatarnya ialah HARGA KEK LAPIS…feel free to drop by at http://keklapis-orderacake.blogspot.com/ unutk mengetahui harga kek yang telah di”revised” di MC&C.  

Selain dari harga kek lapis, MC&C juga menetapkan TEMPAHAN MINIMUM untuk setiap kek (size kecil).  Walaubagaimnpun, tempahan minimum ni tertakluk jugak pada keadaan. Contohnya, kalau ada ready stocks @ extra stocks, MC&C akan update, then only boleh beli loose sebiji-sebiji.

Tapi sesiapa yang nk beli dalam kuantiti yang banyak tu, jgn risau coz MC&C akan bagi discount.

Tiada Tempahan Minimum untuk Tempahan Raya Aidilfitri.

Mohon Maaf atas segala kesulitan.

Terima kasih atas sokongan cik puan / tuan sekalian.

MC&C mengucapkan “Selamat menyambut tahun baru 2014… Semoga Tuhan memberkati kita… Semoga tahun ini jauh lebih baik dari tahun lalu.”

Tuesday, December 25, 2012

PENGUMUMAN


Slm semua,

Mila's Cakes & Cookies ditutup sementara waktu.
Akan dibuka semula ke satu tarikh yang akan diumumkan kemudian.

Sekian, harap maklum.

Tuesday, October 2, 2012

CENDERAHATI ROLL ANGGUR

Cenderahati Roll Anggur. Ordered by Pn. Diana, Kedah.


CENDERAHATI ROLL ANGGUR
MINIMUM ORDER 1 SET (40 PCS) = RM130.00
ADD ON RM3.50/pc (minimum 7 pcs)

Berminat dgn Roll Anggur? Boleh email mila.cakes.cookies@gmail.com @ sms 0162562706. Boleh juga isi form di SINI atau di sini http://giftandmore.blogspot.com/


CENDERAHATI ROLL ANGGUR
MINIMUM ORDER 1 SET (40 PCS) = RM130.00
ADD ON RM3.50/pc (minimum 7 pcs)
ORDER FORM
CENDERAHATI ROLL ANGGUR
MINIMUM ORDER 1 SET (40 PCS) = RM130.00
ADD ON RM3.50/pc (minimum 7 pcs)
ORDER FORM

Friday, July 27, 2012

BAYARAN TEMPAHAN KEK LAPIS RAYA 2012


Salam...

Terima kasih kerana sudi melawat Keklapisandmore.

Pengumuman penting... Minta kerjasama kepada sesiapa yang telah bank in bayaran, sila inform saya, melalui email mila.cakes.cookies@gmail.com, atau SMS 0162562706 atau PM di PesonaKekLapis.

Thanks...

Friday, July 20, 2012

TEMPAHAN KEK LAPIS

Salam Jumaat...


Tempahan kek lapis akan ditutup hari Ahad 22/7/2012. Bayaran 50% deposit paling lewat 29/7/2012 (ahad). 


However, tempahan akan dibuka balik sekiranya ada extra stok.


Apa2 soalan boleh sms @ email @ inbox pesona kek lapis. 

Thank you...

Monday, July 16, 2012

SENARAI HARGA KEK LAPIS



PERISA
SAIZ
HARGA SEBIJI
(RM)
HORLICKS

PANDAN

STRAWBERRY

PANDAN-STRAWBERRY

6” X 2” (+/-)
13.00
6” X 4” (+/-)
26.00
6” X 8” (+/-)
52.00



SISIK IKAN

CADBURY

WATERMELON CHEESE

PELANGI

6” X 2” (+/-)
RM15.00
6” X 4” (+/-)
RM30.00
6” X 8” (+/-)
RM60.00




STRAWBERRY
CADBURY

OREO

6” X 2” (+/-)
RM16.00
6” X 4” (+/-)
RM32.00
6” X 8” (+/-)
RM64.00




***************************************************************

SAIZ
KOS POS
6” X 2” (+/-)
1 UNIT = RM6.00
Tambahan rm2.50 untuk SATU unit seterusnya (terhad kepada 6 unit sahaja  untuk 1 parcel)
6” X 4” (+/-)
1 UNIT = RM7.50
Tambahan rm4.00 untuk SATU unit seterusnya. (terhad kepada 3 unit sahaja  untuk 1 parcel)
6” X 8” (+/-)
1 UNIT = RM11.20
Tambahan rm10.00 untuk unit kedua dan tambahan 8.00 untuk unit ketiga. (terhad kepada 3 unit sahaja  untuk 1 parcel)

Saturday, June 30, 2012

READY STOCK KEK LAPIS EVERGREEN


Limited ready stock Kek Lapis Evergreen. 1st come, 1st serve. Kalau dah sold out, kena order 2 hari sebelum. tq.

KEK LAPIS EVERGREEN
(Flavour: Pandan)
6" x 2" = RM15.00

Monday, June 25, 2012

TEMPAHAN KEK LAPIS UNTUK HARI RAYA 2012



Salam & Good Day all...

1st of all, a lot of thanks for my regular & loyal customers, I am grateful for the support you have given to Mila Kek Lapis and not forgetting Welcome to all future customers.

Kek Lapis di Mila Kek Lapis sudah dibuka untuk Tempahan Hari Raya 2012.

Tarikh akhir membuat tempahan adalah 22 Julai 2012 (Ahad). 

Tempahan adalah terhad, mungkin akan ditutup lebih awal sekiranya tempahan sudah penuh.

Kek Lapis keluaran Mila Kek Lapis dibuat sendiri oleh saya.


Kek ini tahan lama dan sekiranya disimpan di dalam freezer atau chiller boleh bertahan sehingga 1-2 bulan. Pada suhu bilik, kek boleh bertahan sehingga 4-5 hari.

Untuk yang sudah menempah, kek boleh diambil (yang boleh self-collect) bermula 6hb Ogos 2012(Isnin) hingga 16hb Ogos, 2012 (Khamis).

Bagi penghantaran menggunakan POSLAJU tempahan akan mula diposkan secara berperingkat bermula 6hb Ogos 2012(Isnin).

Sila beritahu awal2 sekiranya ingin mengambil / pos awal dari tarikh yang saya nyatakan di sini.

Bayaran 50% perlu dibuat selepas mengesahkan tempahan anda. Bayaran hendaklah dibayar paling lewat seminggu Ramadhan, 29hb Julai 2012. (Account details will be given once order is confirmed)

Pesanan boleh diambil sendiri di pick up point yang terpilih atau kami akan menghantar ke lokasi anda (hujung minggu sahaja).

Bayaran penghantaran akan dikenakan (**untuk kawasan tertentu sahaja).

Saya juga masih menerima tempahan untuk hari-hari biasa sehingga 20 Julai sahaja dan akan ditutup untuk menyiapkan tempahan hari raya.

Tempahan akan dibuka semula selepas 27 Ogos 2012 (9 syawal 1433H)

Lain-lain perkara boleh dibincangkan semasa proses menempah.

Untuk tempahan/pertanyaan lanjut, sila:-
message di inbox www.facebook.com/PesonaKekLapis @www.facebook.com /mila.cookies; atau
SMS to 0162562706; atau
email saya: mila.cakes.cookies@gmail.com; atau
isi borang tempahan/pertanyaan di http://keklapisandmorerder.blogspot.com/

Terima kasih.

Mila 0162562706

Jom Kek Lapis di Mila Kek Lapis!!!

Tuesday, June 19, 2012

READY STOCK

2-3 hari ni maybe jarang update stok. so sesiapa yg nak beli or tempah, sms @ email kalau nk tau stok apa yg ada. tq

BUMBU BUBUR PEDAS made in SARAWAK

Sesiapa nak bumbu bubur pedas, sila email or sms saya. homemade and handmade from sarawak. Ready stock..

HARGA:-
berat 50g = rm2.50
berat 100g = rm4.70


BUMBU BUBUR PEDAS


50 gram = RM2.50


100 gram = RM4.70

Tuesday, June 12, 2012

Update On Ready Stock Kek Lapis.

Selling fast!!!


Watermelon cheese & sisik ikan dah sold out. kalau nk order, at least 2-3 days in advance.

balance ready stock as of now:-



  1. Cadbury x 1 (rm15.00); 
  2. strawberry cadbury x 1 (rm15.00);
  3. horlicks x 3 (rm13.00/pc).
SOLD OUT

Monday, June 11, 2012

PENGUMUMAN

salam and good day all...

terima kasih kerana melawat blog Mila Kek Lapis.

Di sini saya ingin memaklumkan yang perniagaan kek lapis saya ini beroperasi dari rumah (home-based biz). So, saya tiada kedai atau premis perniagaan.

Oleh sebab saya beroperasi dari rumah, saya hanya mem"publish"kan address saya secara general, atas sebab2 keselamatan. Alamat penuh hanya akan diberi kepada pembeli @ pelanggan yang serius sahaja. 

Harap maklum semua ye.

READY STOCK KEK LAPIS


Ready Stock - Grab It Now! Ttake a look, grab it fast if you like it … cepat sebelum melepas


KEK LAPIS STRAWBERRY CADBURY
SAIZ 6" X 2" / RM16.00

KEK LAPIS CADBURY
SAIZ 6" X 2" / RM15.00

KEK LAPIS WATERMELON CHEESE
SAIZ 6" X 2" / RM15.00

KEK LAPIS SISIK IKAN
SAIZ 6" X 2" / RM15.00

KEK LAPIS HORLICKS
SAIZ 6" X 2" / RM13.00

KOD: HTR 09

HTR 09 >> 8.5" X 8.5" RM120.00
6' X 8" RM60.00


ordered by erma from wangsa maju untuk hantaran ... tqvvvm erma.


TOP 5 KEK LAPIS


Monday, June 4, 2012

KEK LAPIS OREO

Salam & good day everybody...

Kek Lapis Oreo ready stock... 3/6/2012 sold to Ayu of Cheras...tq Ayu. Dah Sold out. 


KEK LAPIS OREO 

Saiz/berat/harga 
6" x 2"/300g(+/-)/rm16.00
6" x 4"/600g(+/-)/rm32.00 
6" x 8"/1.2kg(+/-)/rm64.00 
8" x 8"/2kg(+/-)/rm105.00 

order form >> http://keklapisandmorerder.blogspot.com/ 

sms >> 0162562706 

email >> mila.cakes.cookies@gmail.com





OREO untuk Kek Lapis Oreo

CENDERAHATI KEK LAPIS

salam...

Cenderahati Kek Lapis Corak... ordered by Puan Mahani from Seri Gombak. Thanks a lot Kak Mahani...

SOUVENIRS KEK LAPIS CORAK = RM3.00
(**price is negotiable for orders that exceed 480 pcs). QUOTATION will be given upon request. MINIMUM ORDER for one particular flavour is 24 PCS.)

order form >> http://keklapisandmorerder.blogspot.com/

sms >> 0162562706

email >> mila.cakes.cookies@gmail.com





Followers