TEMPAHAN HARI RAYA 2012

KekLapisAndMore @ Mila Kek Lapis kembali beroperasi seperti biasa. Tempahan dibuka semula seperti biasa. Sila email mila.cakes.cookies@gmail.com @ sms 0162562706 untuk apa2 pertanyaan atau untuk mengetahui ready stok yg available.

Sekian

Wasalam

Monday, June 23, 2014

KEK LAPIS SISIK IKAN & KEK LAPIS MASAM-MANIS



Salam...

** RALAT:-

TEMPAHAN RAYA TAHUN 2014, KEK LAPIS SISIK IKAN AKAN DIGANTIKAN DENGAN KEK LAPIS MASAM-MANIS. RASA TETAP SAMA CUMA CORAK KEK YANG BERLAINAN.

Wednesday, June 18, 2014

SENARAI HARGA KEK LAPIS DI MILA'S CAKES & COOKIES UNTUK HARI RAYA 2014


SMS / WApp 016-256-2706
EMAIL mila.cakes.cookies@gmail.com
Cara-Cara Membeli/Menempah:- Sila rujuk column sebelah kiri anda

KATEGORI A
BERAT
SAIZ
HARGA
REMARKS
KEK LAPIS HORLICKS (HK)

KEK LAPIS STRAWBERRY (SW)

KEK LAPIS EVERGREEN (EG)

KEK LAPIS STRAWBERRY-PANDAN (SWPN)

KEK LAPIS 3 RASA (STRAWBERY-PANDAN-HORLICKS) (3R)

KEK LAPIS 4 RASA
(STRAWBERRY-PANDAN-HORLICKS-COKLAT) (4R)

KEK LAPIS PELANGI (PEL)

300g +/-

6” X 2”

RM15.00

Beli 20 pcs, percuma 2 pcs.
Beli 40 pcs, percuma 4 pcs.

* kek percuma dari kategori yang sama





1.2kg +/-

6” X 8”

RM60.00

Beli 10 pcs, percuma 1 pc.
Beli 20 pcs, percuma 2 pcs.
* kek percuma dari kategori yang sama

KATEGORI B
BERAT
SAIZ
HARGA
REMARKS

KEK LAPIS MASAM-MANIS (MM)

KEK LAPIS OREO (OR)

KEK LAPIS CADBURY (CY)

KEK LAPIS STRAWBERDY-CADBURY (SWCY)


300g +/-

6” X 2”

RM17.00

Beli 20 pcs, percuma 2 pcs.
Beli 40 pcs, percuma 4 pcs.
* kek percuma dari kategori yang sama






1.2kg +/-

6” X 8”

RM68.00

Beli 10 pcs, percuma 1 pc.
Beli 20 pcs, percuma 2 pcs.
* kek percuma dari kategori yang sama
  
KATEGORI C
BERAT
SAIZ
HARGA
REMARKS
KEK LAPIS WATERMELON CHEESE (WMC)

KEK LAPIS STRAWBERRY CHEESE(SWCH)

KEK LAPIS COKLAT CHEESE (CTCH)

300g +/-

6” X 2”

RM19.00

Beli 20 pcs, percuma 2 pc.
Beli 40 pcs, percuma 4 pcs.
* kek percuma dari kategori yang sama






1.2kg +/-

6” X 8”

RM76.00

Beli 10 pcs, percuma 1 pc.
Beli 20 pcs, percuma 2 pcs.
* kek percuma dari kategori yang sama


KATEGORI D
BERAT
SAIZ
HARGA
REMARKS

KEK LAPIS CADBURY CHEESE (CYCH)

KEK LAPIS OREO CHEESE (ORCH)

KEK LAPIS KANDOS CHEESE (KSCH)

300g +/-

6” X 2”

RM21.00

Beli 20 pcs, percuma 2 pcs.
Beli 40 pcs, percuma 4 pcs.
* kek percuma dari kategori yang sama





1.2kg +/-

6” X 8”

RM84.00

Beli 10 pcs, percuma 1 pc.
Beli 20 pcs, percuma 2 pcs.
* kek percuma dari kategori yang sama

TEMPAHAN HARI RAYA 2014

Salam dan good day semua...

Bersempena dengan kehadiran Ramadhan dan Syawal tak lama lagi, Mila's cakes & Cookies membuka tempahan kek lapis bermula minggu depan sehingga 10 Syawal. Tempahan mungkin ditutup awal dari tarikh yang saya nyatakan di atas sekiranya tempahan sudah penuh.


Kek Lapis keluaran Mila Kek Lapis dibuat sendiri oleh saya di rumah. Dan untuk pengetahuan semua, saya tidak mempunyai kedai.


Untuk Tempahan, sila sms @ w/app saya di 0162562706. Boleh juga melalui email mila.cakes.cookies@gmail.com. Atau isi borang tempahan di 
>>> http://keklapisandmorerder.blogspot.com/

PM di inbox page Pesona Kek Lapis tidak digalakkan kerana saya jarang membuka FB dan kemungkinan saya akan terlepaa pandang comment atau PM anda.

Untuk melihat harga dan gambar kek sila ke 


Harga di dalam blog ini yang dinyatakan di dalam mana-mana post sebelum post hari ini 18 Jun 2014, tidak boleh digunakan.


TIADA TEMPAHAN MINIMUM UNTUK HARI RAYA AIDILFITRI.

Terima kasih.

MC&C

Saturday, January 11, 2014

KEK LAPIS SISIK IKAN tempahan pelanggan Dec 2013

Salam & Hi All...

customer order bulan December 2013. Kek Lapis Sisik Ikan ni ditempah oleh Pn. Yati dari Kota Damansara untuk dibawa ke oversea katanya. Thanks for your support!

Kepada sesiapa yang berminat nak tempah boleh order di SINI atau nak jamu mata dgn gambar kek lapis yang lain, klik SINI.

Terima kasih.
MC&C
016-256-2706
mila.cakes.cookies@gmail.com

KEK LAPIS SISIK IKAN
6" x  8" RM63.00
Kek Lapis yang paling selalu dan paling banyak ditempah.
Berminat?? Order di sini 

CENDERAHATI / SOUVENIR ROLL ANGGUR TEMPAHAN PELANGGAN

Salam & hi semua...

yang ni pun overdue post jugak, actually ni customer order untuk bulan December 2013. Cenderahati ni ditempah sebanyak 100 pcs oleh Pn. Lin dari Puchong untuk majlis cukur jambul anakandanya. Thanks for your support!

Kepada sesiapa yang berminat nak tempah boleh order di SINI atau nak jamu mata dgn gambar cenderahati di SINI.

Terima kasih.
MC&C
016-256-2706
mila.cakes.cookies@gmail.com








CENDERAHATI/SOUVENIRS KEK LAPIS CORAK TEMPAHAN PELANGGAN - Dec 2013

Salam & hi semua...

yang ni overdue post, dah masuk tahun baru 2014 tapi baru nak post customer order bulan December 2013 punye. Cenderahati ni ditempah sebanyak 1000 pcs oleh Pn. Rashimah dari Bkt Antarabangsa. Thanks for your support!

Kepada sesiapa yang berminat nak tempah boleh order di SINI atau nak jamu mata dgn gambar cenderahati di SINI.

Terima kasih.
MC&C




Wednesday, January 1, 2014

Mila’s Cakes & Cookies (MC&C) Kembali Beroperasi


Assalammulaikum dan Salam Sejahtera buat semua… 

Mila’s Cakes & Cookies (MC&C) kembali beroperasi seperti biasa setelah lama bercuti.

For your info, MC&C dengan rasa berat hati  terpaksa membuat sedikit perubahan utk tempahan kek memandangkan harga barangan yang naik melambung-lambung sekarang ni. 

Anatarnya ialah HARGA KEK LAPIS…feel free to drop by at http://keklapis-orderacake.blogspot.com/ unutk mengetahui harga kek yang telah di”revised” di MC&C.  

Selain dari harga kek lapis, MC&C juga menetapkan TEMPAHAN MINIMUM untuk setiap kek (size kecil).  Walaubagaimnpun, tempahan minimum ni tertakluk jugak pada keadaan. Contohnya, kalau ada ready stocks @ extra stocks, MC&C akan update, then only boleh beli loose sebiji-sebiji.

Tapi sesiapa yang nk beli dalam kuantiti yang banyak tu, jgn risau coz MC&C akan bagi discount.

Tiada Tempahan Minimum untuk Tempahan Raya Aidilfitri.

Mohon Maaf atas segala kesulitan.

Terima kasih atas sokongan cik puan / tuan sekalian.

MC&C mengucapkan “Selamat menyambut tahun baru 2014… Semoga Tuhan memberkati kita… Semoga tahun ini jauh lebih baik dari tahun lalu.”

Tuesday, December 25, 2012

PENGUMUMAN


Slm semua,

Mila's Cakes & Cookies ditutup sementara waktu.
Akan dibuka semula ke satu tarikh yang akan diumumkan kemudian.

Sekian, harap maklum.

Tuesday, October 2, 2012

CENDERAHATI ROLL ANGGUR

Cenderahati Roll Anggur. Ordered by Pn. Diana, Kedah.


CENDERAHATI ROLL ANGGUR
MINIMUM ORDER 1 SET (40 PCS) = RM130.00
ADD ON RM3.50/pc (minimum 7 pcs)

Berminat dgn Roll Anggur? Boleh email mila.cakes.cookies@gmail.com @ sms 0162562706. Boleh juga isi form di SINI atau di sini http://giftandmore.blogspot.com/


CENDERAHATI ROLL ANGGUR
MINIMUM ORDER 1 SET (40 PCS) = RM130.00
ADD ON RM3.50/pc (minimum 7 pcs)
ORDER FORM
CENDERAHATI ROLL ANGGUR
MINIMUM ORDER 1 SET (40 PCS) = RM130.00
ADD ON RM3.50/pc (minimum 7 pcs)
ORDER FORM

Friday, July 27, 2012

BAYARAN TEMPAHAN KEK LAPIS RAYA 2012


Salam...

Terima kasih kerana sudi melawat Keklapisandmore.

Pengumuman penting... Minta kerjasama kepada sesiapa yang telah bank in bayaran, sila inform saya, melalui email mila.cakes.cookies@gmail.com, atau SMS 0162562706 atau PM di PesonaKekLapis.

Thanks...

Friday, July 20, 2012

TEMPAHAN KEK LAPIS

Salam Jumaat...


Tempahan kek lapis akan ditutup hari Ahad 22/7/2012. Bayaran 50% deposit paling lewat 29/7/2012 (ahad). 


However, tempahan akan dibuka balik sekiranya ada extra stok.


Apa2 soalan boleh sms @ email @ inbox pesona kek lapis. 

Thank you...

Saturday, June 30, 2012

READY STOCK KEK LAPIS EVERGREEN


Limited ready stock Kek Lapis Evergreen. 1st come, 1st serve. Kalau dah sold out, kena order 2 hari sebelum. tq.

KEK LAPIS EVERGREEN
(Flavour: Pandan)
6" x 2" = RM15.00

Monday, June 25, 2012

TEMPAHAN KEK LAPIS UNTUK HARI RAYA 2012



Salam & Good Day all...

1st of all, a lot of thanks for my regular & loyal customers, I am grateful for the support you have given to Mila Kek Lapis and not forgetting Welcome to all future customers.

Kek Lapis di Mila Kek Lapis sudah dibuka untuk Tempahan Hari Raya 2012.

Tarikh akhir membuat tempahan adalah 22 Julai 2012 (Ahad). 

Tempahan adalah terhad, mungkin akan ditutup lebih awal sekiranya tempahan sudah penuh.

Kek Lapis keluaran Mila Kek Lapis dibuat sendiri oleh saya.


Kek ini tahan lama dan sekiranya disimpan di dalam freezer atau chiller boleh bertahan sehingga 1-2 bulan. Pada suhu bilik, kek boleh bertahan sehingga 4-5 hari.

Untuk yang sudah menempah, kek boleh diambil (yang boleh self-collect) bermula 6hb Ogos 2012(Isnin) hingga 16hb Ogos, 2012 (Khamis).

Bagi penghantaran menggunakan POSLAJU tempahan akan mula diposkan secara berperingkat bermula 6hb Ogos 2012(Isnin).

Sila beritahu awal2 sekiranya ingin mengambil / pos awal dari tarikh yang saya nyatakan di sini.

Bayaran 50% perlu dibuat selepas mengesahkan tempahan anda. Bayaran hendaklah dibayar paling lewat seminggu Ramadhan, 29hb Julai 2012. (Account details will be given once order is confirmed)

Pesanan boleh diambil sendiri di pick up point yang terpilih atau kami akan menghantar ke lokasi anda (hujung minggu sahaja).

Bayaran penghantaran akan dikenakan (**untuk kawasan tertentu sahaja).

Saya juga masih menerima tempahan untuk hari-hari biasa sehingga 20 Julai sahaja dan akan ditutup untuk menyiapkan tempahan hari raya.

Tempahan akan dibuka semula selepas 27 Ogos 2012 (9 syawal 1433H)

Lain-lain perkara boleh dibincangkan semasa proses menempah.

Untuk tempahan/pertanyaan lanjut, sila:-
SMS / Whatsapp to 0162562706; atau
email saya: mila.cakes.cookies@gmail.com; atau
isi borang tempahan/pertanyaan di http://keklapisandmorerder.blogspot.com/

Terima kasih.

Mila 0162562706

Jom Kek Lapis di Mila Kek Lapis!!!

Tuesday, June 19, 2012

READY STOCK

2-3 hari ni maybe jarang update stok. so sesiapa yg nak beli or tempah, sms @ email kalau nk tau stok apa yg ada. tq

BUMBU BUBUR PEDAS made in SARAWAK

Sesiapa nak bumbu bubur pedas, sila email or sms saya. homemade and handmade from sarawak. Ready stock..

HARGA:-
berat 50g = rm2.50
berat 100g = rm4.70


BUMBU BUBUR PEDAS


50 gram = RM2.50


100 gram = RM4.70

Tuesday, June 12, 2012

Update On Ready Stock Kek Lapis.

Selling fast!!!


Watermelon cheese & sisik ikan dah sold out. kalau nk order, at least 2-3 days in advance.

balance ready stock as of now:-



  1. Cadbury x 1 (rm15.00); 
  2. strawberry cadbury x 1 (rm15.00);
  3. horlicks x 3 (rm13.00/pc).
SOLD OUT

Monday, June 11, 2012

PENGUMUMAN

salam and good day all...

terima kasih kerana melawat blog Mila Kek Lapis.

Di sini saya ingin memaklumkan yang perniagaan kek lapis saya ini beroperasi dari rumah (home-based biz). So, saya tiada kedai atau premis perniagaan.

Oleh sebab saya beroperasi dari rumah, saya hanya mem"publish"kan address saya secara general, atas sebab2 keselamatan. Alamat penuh hanya akan diberi kepada pembeli @ pelanggan yang serius sahaja. 

Harap maklum semua ye.

READY STOCK KEK LAPIS


Ready Stock - Grab It Now! Ttake a look, grab it fast if you like it … cepat sebelum melepas


KEK LAPIS STRAWBERRY CADBURY
SAIZ 6" X 2" / RM16.00

KEK LAPIS CADBURY
SAIZ 6" X 2" / RM15.00

KEK LAPIS WATERMELON CHEESE
SAIZ 6" X 2" / RM15.00

KEK LAPIS SISIK IKAN
SAIZ 6" X 2" / RM15.00

KEK LAPIS HORLICKS
SAIZ 6" X 2" / RM13.00

KOD: HTR 09

HTR 09 >> 8.5" X 8.5" RM120.00
6' X 8" RM60.00


ordered by erma from wangsa maju untuk hantaran ... tqvvvm erma.


TOP 5 KEK LAPIS


Followers